Praktijkverbruik

  • WAT IS UW PRAKTIJKVERBRUIK?
    Wat is het brandstofverbruik van een auto in de praktijk?
    Snel zoeken

Praktijkverbruik

Wat kunt u van het brandstofverbruik van een auto in de praktijk verwachten? Zijn ze in de praktijk wel zo zuinig als op papier? En als dat niet zo is wat betekent dit voor de kosten van een wagenpark?

In samenwerking met TNO is op basis van meerjarig onderzoek een model ontwikkeld waarmee het te verwachten brandstofverbruik en de daarmee samenhangende kostenpost in de praktijk met een hoge mate van betrouwbaarheid kunnen worden bepaald.

De op deze site getoonde praktijkverbruiken voor personenauto’s zijn gemiddelden die gebaseerd zijn op normaal, dagelijks gebruik. De verbruikscijfers zijn beschikbaar voor personenauto’s vanaf modeljaar 2003 waarvan de fabrieksnorm bekend is.

Hulp nodig?

Tankpassen en verbruikscijfers in uw organisatie?

Travelcard is leverancier van tankpassen die door zakelijke rijders worden gebruikt. Wilt u ook verbruikscijfers van uw wagenpark in kaart brengen en daardoor besparingsmogelijkheden inzichtelijk maken? Neem dan contact op om met Travelcard om de mogelijkheden van de Travelcard tankpas voor uw organisatie te bespreken.

Tankpas.nl voor MKB en ZZP

Naast tankpassen voor grootzakelijke klanten zijn er ook tankpassen voor ZZP en MKB beschikbaar onder het label tankpas.nl. Middels het label tankpas.nl wordt voor het segment ZZP en MKB een complete tankpas oplossing geleverd.

@mvalk Bedankt voor het doorgeven, wij werken aan een oplossing

@travelcardnl

5/24/2017 4:48:39 PM

Medewerker Debiteurenbeheer - Travelcard Nederland link

@travelcardnl

4/24/2017 4:26:19 PM

Inside Sales Team Lead - Travelcard Nederland link

@travelcardnl

4/24/2017 4:25:47 PM

Financial Controller - Travelcard Nederland link

@travelcardnl

4/24/2017 4:24:51 PM

RT @vincente: Langs a2 bij @mistergreen @travelcardnl snellaadstation. Heel handig. Dank! link

@travelcardnl

3/20/2017 9:59:53 AM

Praktijkverbruik
autonieuws

Maserati Levante

Maserati presenteert de Levante in de uitvoeringen GranLusso en GranSport. Deze Italiaanse namen zijn voor ons herkenbaar, ze richten zich op klanten die meer op luxe of op sportiviteit richten. De Granlusso is herkenbaar aan chromen beschermingsplaten en dakrails. Bij de GranSport is het interieur sportiever uitgerust en hoogglans zwarte accenten.

Alfa Romeo Stelvio

De merken met de grootste verkoopstijgingen tot en met juli dit jaar danken ze vooral aan nieuwe modellen. Dat zijn vooral suv s en cross-overs. Alfa Romeo heeft door de introductie van de Giulia en Stelvio ruim veertig procent meer exemplaren verkocht. Minder stijging, maar wel met dubbele cijfers, vertoonden Suzuki, Jaguar en Toyota, mede door de Ignis, F-Pace respectievelijk C-HR.

Bentley Continental GT

De nieuwe Bentley Continental GT is gepresenteerd met de W12-motor, een V8 volgt later. Ondanks bekende lijnen is de gran turismo een stukje harmonieuzer gelijnd. Hij lijkt langer gestrekt, vooral als gevolg van de kortere overhang aan de voorzijde. In het interieur is er keuze tussen een 12,3 inch aanraakscherm achter een houten paneel of drie klokjes voor een meer klassieke uitstraling.

Porsche 911 GT3 Touring Package

Porsche presenteert de 911 GT3 Touring Package, die qua uiterlijk afwijkt van het reguliere model. Zo heeft hij een inklapbare achterspoiler in plaats van de vaste vleugel. Deze GT3 heeft lampen voor en achter met heldere behuizing en specifieke uitlaatpijpeinden en zijn de koplampsproeiers afgedekt.

Top 10 .. auto's op basis van praktijkverbruik