Praktijkverbruik

  • WAT IS UW PRAKTIJKVERBRUIK?
    Wat is het brandstofverbruik van een auto in de praktijk?
    Snel zoeken

Praktijkverbruik

Wat kunt u van het brandstofverbruik van een auto in de praktijk verwachten? Zijn ze in de praktijk wel zo zuinig als op papier? En als dat niet zo is wat betekent dit voor de kosten van een wagenpark?

In samenwerking met TNO is op basis van meerjarig onderzoek een model ontwikkeld waarmee het te verwachten brandstofverbruik en de daarmee samenhangende kostenpost in de praktijk met een hoge mate van betrouwbaarheid kunnen worden bepaald.

De op deze site getoonde praktijkverbruiken voor personenauto’s zijn gemiddelden die gebaseerd zijn op normaal, dagelijks gebruik. De verbruikscijfers zijn beschikbaar voor personenauto’s vanaf modeljaar 2003 waarvan de fabrieksnorm bekend is.

Hulp nodig?

Tankpassen en verbruikscijfers in uw organisatie?

Travelcard is leverancier van tankpassen die door zakelijke rijders worden gebruikt. Wilt u ook verbruikscijfers van uw wagenpark in kaart brengen en daardoor besparingsmogelijkheden inzichtelijk maken? Neem dan contact op om met Travelcard om de mogelijkheden van de Travelcard tankpas voor uw organisatie te bespreken.

Tankpas.nl voor MKB en ZZP

Naast tankpassen voor grootzakelijke klanten zijn er ook tankpassen voor ZZP en MKB beschikbaar onder het label tankpas.nl. Middels het label tankpas.nl wordt voor het segment ZZP en MKB een complete tankpas oplossing geleverd.

@hsomers62 Geachte heer Somers, uw prepaid tankpas is alleen bruikbaar in Nederland

@travelcardnl

2/9/2017 8:47:52 AM

Travelcard aanwezig op het Fleet Event 16-02-2017. Komt u ook? link link

@travelcardnl

1/27/2017 1:03:59 PM

CO2 compensatie voor uw wagenpark? Tank CO2 neutraal met onze tankpas.link link

@travelcardnl

1/19/2017 5:01:38 PM

Hoeveel kunt u nog besparen op uw brandstofkosten? #tanken #brandstof #besparing link

@travelcardnl

11/8/2016 2:30:38 PM

Nu ook auto onderhoud afrekenen met de tankpas, bij meer dan 100 Vakgarage Professional vestigingen link

@travelcardnl

10/13/2016 11:31:37 AM

Praktijkverbruik
autonieuws

Hyundai i30 Wagon

Hyundai laat de contouren van de binnenkort te introduceren i30 Wagon zien. Hij wordt binnen een paar weken onthuld op de autoshow van Geneve. Op motorisch gebied zijn er geen verschillen met de i30 hatchback, dus hij wordt leverbaar met de 1.0 en 1.4 T-GDI benzinemotoren en de 1.6 CRDi diesel.

Volkswagen Golf

Volkswagen biedt de Golf nog met drie deuren, tegenwoordig een uitzondering in het C-segment. De meeste versies van de vernieuwde Golf hebben echter vijf deuren. Zo hebben alle modellen, die op aardgas rijden en de hybride GTE vijf deuren. Dat geldt met uitzondering van de GTD ook voor alle dieselversies.

Honda Civic Type R

Honda hanteert al jaren de benaming Type R voor de sportieve versies van verschillende modellen. Het uiterlijk van de nieuwe Civic Type R verraadt al het sportieve karakter van deze auto. Er zijn nog niet veel specificaties bekend, maar hij heeft in ieder geval een 2 liter VTEC turbomotor met 310 pk. In de aanloop naar zijn introductie op de autoshow van Geneve wordt alle infromatie bekend gemaakt.

Opel Insignia

De prijzen van de nieuwe Opel Insignia zijn bekend en starten bij 33.695 euro. Daarvoor wordt de sedan met de naam Grand Sport geleverd in de versie Ecotec met 1.5 Turbo benzinemotor met 140 pk geleverd. De stationcar heet Sports Tourer en heeft een meerprijs van 1.250 tot 1.500 euro..

Top 10 .. auto's op basis van praktijkverbruik