Praktijkverbruik

  • WAT IS UW PRAKTIJKVERBRUIK?
    Wat is het brandstofverbruik van een auto in de praktijk?
    Snel zoeken

Praktijkverbruik

Wat kunt u van het brandstofverbruik van een auto in de praktijk verwachten? Zijn ze in de praktijk wel zo zuinig als op papier? En als dat niet zo is wat betekent dit voor de kosten van een wagenpark?

In samenwerking met TNO is op basis van meerjarig onderzoek een model ontwikkeld waarmee het te verwachten brandstofverbruik en de daarmee samenhangende kostenpost in de praktijk met een hoge mate van betrouwbaarheid kunnen worden bepaald.

De op deze site getoonde praktijkverbruiken voor personenauto’s zijn gemiddelden die gebaseerd zijn op normaal, dagelijks gebruik. De verbruikscijfers zijn beschikbaar voor personenauto’s vanaf modeljaar 2003 waarvan de fabrieksnorm bekend is.

Hulp nodig?

Tankpassen en verbruikscijfers in uw organisatie?

Travelcard is leverancier van tankpassen die door zakelijke rijders worden gebruikt. Wilt u ook verbruikscijfers van uw wagenpark in kaart brengen en daardoor besparingsmogelijkheden inzichtelijk maken? Neem dan contact op om met Travelcard om de mogelijkheden van de Travelcard tankpas voor uw organisatie te bespreken.

Tankpas.nl voor MKB en ZZP

Naast tankpassen voor grootzakelijke klanten zijn er ook tankpassen voor ZZP en MKB beschikbaar onder het label tankpas.nl. Middels het label tankpas.nl wordt voor het segment ZZP en MKB een complete tankpas oplossing geleverd.

Nu ook auto onderhoud afrekenen met de tankpas, bij meer dan 100 Vakgarage Professional vestigingen link

@travelcardnl

10/13/2016 11:31:37 AM

@advandermeer Bijgaand een overzichtje van diverse oudere en nieuwe type PHEV's met verbruikscijfers. Beantwoord di… link

@travelcardnl

9/28/2016 4:05:02 PM

RT @BNRautoshow: Luister onze show met de baas van @travelcardnl, NL-er bij @rmsothebys en de Kia Niro terug: link #BNRa…

@travelcardnl

9/10/2016 3:23:03 PM

RT @BNRautoshow: Ruim een kwart van de leaserijders tankt bij een lokaal onbemand tankstation, zegt @travelcardnl. 'Een verdubbeling in 6 j…

@travelcardnl

9/9/2016 4:10:29 PM

Kostenbesparing belangrijkste vraagstuk bij fleetmanagers. Onze tankpas helpt u kosten te besparen. link

@travelcardnl

9/2/2016 9:49:19 AM

Praktijkverbruik
autonieuws

Ford Fusion V6 Sport

De Ford Fusion kennen wij als de voorganger van de B-Max, maar in de VS is Fords versie van de Mondeo. Hij wordt daar gepresenteerd als V6 Sport met standaard vierwielaandrijving. De motor is de 2,7 liter twin-turbo V6 EcoBoostmotor met een vermogen van 350 pk.

Citroen C3

De autosalon van Parijs is achter de rug en qua bezoekersaantal was het een succes met ruim een miljoen. Daarmee is het de meest bezochte autoshow in de wereld. Dat verzacht enigszins de pijn van het niet verschijnen van een tiental belangrijke merken. Het blijft een belangrijke beurs voor vooral de Franse merken, waarvan onder meer de nieuwe versies van Citroen C3 en Peugeot 3008 en 5008 debuteerden.

Mercedes C-klasse

Daimler-Benz, het moederbedrijf van Mercedes, heeft net het beste kwartaal uit haar geschiedenis achter de rug. Er zijn ruim 530.000 auto s verkocht, ruim 11 procent meer dan in dezelfde periode in 2015. Dit jaar bedraagt de verkoop tot nu toe ruim 1,5 miljoen exemplaren.

BMW i8

De BMW i8 verschijnt in 2018 naast de bestaande coupe ook als open versie Spyder. Dat meldt CEO Harald Krüger in Autocar en tegen die tijd heeft de Coupe zijn eerste vernieuwingen. Een eerste aanwijzing voor het uiterlijk is de i Vision Future Interaction die op de elektronicabeurs CES stond.

Top 10 .. auto's op basis van praktijkverbruik