Praktijkverbruik

  • WAT IS UW PRAKTIJKVERBRUIK?
    Wat is het brandstofverbruik van een auto in de praktijk?
    Snel zoeken

Praktijkverbruik

Wat kunt u van het brandstofverbruik van een auto in de praktijk verwachten? Zijn ze in de praktijk wel zo zuinig als op papier? En als dat niet zo is wat betekent dit voor de kosten van een wagenpark?

In samenwerking met TNO is op basis van meerjarig onderzoek een model ontwikkeld waarmee het te verwachten brandstofverbruik en de daarmee samenhangende kostenpost in de praktijk met een hoge mate van betrouwbaarheid kunnen worden bepaald.

De op deze site getoonde praktijkverbruiken voor personenauto’s zijn gemiddelden die gebaseerd zijn op normaal, dagelijks gebruik. De verbruikscijfers zijn beschikbaar voor personenauto’s vanaf modeljaar 2003 waarvan de fabrieksnorm bekend is.

Hulp nodig?

Tankpassen en verbruikscijfers in uw organisatie?

Travelcard is leverancier van tankpassen die door zakelijke rijders worden gebruikt. Wilt u ook verbruikscijfers van uw wagenpark in kaart brengen en daardoor besparingsmogelijkheden inzichtelijk maken? Neem dan contact op om met Travelcard om de mogelijkheden van de Travelcard tankpas voor uw organisatie te bespreken.

Tankpas.nl voor MKB en ZZP

Naast tankpassen voor grootzakelijke klanten zijn er ook tankpassen voor ZZP en MKB beschikbaar onder het label tankpas.nl. Middels het label tankpas.nl wordt voor het segment ZZP en MKB een complete tankpas oplossing geleverd.

RT @statistiekcbs: Dankzij @travelcardnl betrouwbare informatie over pompprijzen. Lees er meer over op: link link

@travelcardnl

5/3/2018 11:29:02 AM

@ArnoldvSchepen Dit jaar zullen alle Firezone tankstations aangepast worden naar Esso tankstations. Daarom ontvangt… link

@travelcardnl

3/30/2018 2:57:14 PM

Wij maken ons op voor een lancering in België en Luxemburg. Neem alvast een kijkje op link

@travelcardnl

2/16/2018 9:37:13 AM

@solarclarity tankt CO2 neutraal met de tankpas van Travelcard. Wij geven 5 maanden lang een fiets weg aan bedrijve… link

@travelcardnl

1/8/2018 10:34:33 AM

RT @TankProNL: Travelcard sleept aanbesteding voor tankpassen politie in de wacht | TankPro.nl #Travelcard #tankstation #tankpas link

@travelcardnl

10/20/2017 2:20:14 PM

Praktijkverbruik
autonieuws

Citroen C4 SpaceTourer

Het motorische nieuws van de nieuwe Citroen C4 SpaceTourer betreft de dieselmotor. De twee liter BlueHDi motor heeft met 160 pk een iets hoger vermogen dan zijn voorganger. Hij is nu gekoppeld aan een nieuwe achttraps automatische versnellingsbak.

Hyundai Santa Fe

De eerste Hyundai suv in Nederland was de Santa Fe en deze verschijnt nu in zijn vierde oplage. Begin 2018 staat de Europese versie op de autoshow van Geneve. In tegenstelling tot veel Japanse concurrenten zet Hyundai nog volop in op dieselmotoren. Sterker, er is bij introductie geen andere krachtbron beschikbaar.

SsangYong Rodius

SsangYong presenteert de gefacelifte versie van de Rodius. Die naam wordt in thuisland Korea niet gebruikt, daar heet hij KorandoTurismo. Het is een grote ruimteauto met een lengte van 5 meter 15 en plaats voor elf inzittenden. Naast onder meer nieuwe koplampen en grille heeft hij onder meer een ander stuur en verbeterde infotainment.

Ford Fiesta ST

De ST is de meest sportieve versie van de nieuwe Ford Fiesta. Hij is voorzien van een 1,5 liter viercilinder met een vermogen van 200 pk. Standaard zijn onder meer Recaro-stoelen en force vectoring vering waarmee de stabiliteit en wendbaarheid wordt vergroot.

Top 10 .. auto's op basis van praktijkverbruik