Praktijkverbruik

  • WAT IS UW PRAKTIJKVERBRUIK?
    Wat is het brandstofverbruik van een auto in de praktijk?
    Snel zoeken

Praktijkverbruik

Wat kunt u van het brandstofverbruik van een auto in de praktijk verwachten? Zijn ze in de praktijk wel zo zuinig als op papier? En als dat niet zo is wat betekent dit voor de kosten van een wagenpark?

In samenwerking met TNO is op basis van meerjarig onderzoek een model ontwikkeld waarmee het te verwachten brandstofverbruik en de daarmee samenhangende kostenpost in de praktijk met een hoge mate van betrouwbaarheid kunnen worden bepaald.

De op deze site getoonde praktijkverbruiken voor personenauto’s zijn gemiddelden die gebaseerd zijn op normaal, dagelijks gebruik. De verbruikscijfers zijn beschikbaar voor personenauto’s vanaf modeljaar 2003 waarvan de fabrieksnorm bekend is.

Hulp nodig?

Tankpassen en verbruikscijfers in uw organisatie?

Travelcard is leverancier van tankpassen die door zakelijke rijders worden gebruikt. Wilt u ook verbruikscijfers van uw wagenpark in kaart brengen en daardoor besparingsmogelijkheden inzichtelijk maken? Neem dan contact op om met Travelcard om de mogelijkheden van de Travelcard tankpas voor uw organisatie te bespreken.

Tankpas.nl voor MKB en ZZP

Naast tankpassen voor grootzakelijke klanten zijn er ook tankpassen voor ZZP en MKB beschikbaar onder het label tankpas.nl. Middels het label tankpas.nl wordt voor het segment ZZP en MKB een complete tankpas oplossing geleverd.

RT @TankProNL: Travelcard sleept aanbesteding voor tankpassen politie in de wacht | TankPro.nl #Travelcard #tankstation #tankpas link

@travelcardnl

10/20/2017 2:20:14 PM

@mvalk Bedankt voor het doorgeven, wij werken aan een oplossing

@travelcardnl

5/24/2017 4:48:39 PM

Medewerker Debiteurenbeheer - Travelcard Nederland link

@travelcardnl

4/24/2017 4:26:19 PM

Inside Sales Team Lead - Travelcard Nederland link

@travelcardnl

4/24/2017 4:25:47 PM

Financial Controller - Travelcard Nederland link

@travelcardnl

4/24/2017 4:24:51 PM

Praktijkverbruik
autonieuws

Volkswagen Up GTI

Het beroemde GTI-embleem prijkt nu op de kleinste Volkswagen, de Up. Hij komt ruim veertig jaar na de eerste Golf GTI en heeft met 115 pk drie pk meer dan de eerste GTI in de historie van Volkswagen. Deze komt uit de 1.0 TSI-turbo benzinemotor die voor een acceleratie van 0-100 km/h in 8,8 seconden en een topsnelheid van 196 km/h zorgt.

Volvo Polestar 1

Het duurt nog ruim een jaar voor de eerste Polestar 1 op de markt komt. Deze coupe van de elektrische afdeling van Volvo wordt vanaf begin 2019 in China geproduceerd. Er is nu al een site in de lucht, waar de auto besteld kan worden. Hij is niet te koop, maar moet geleased worden.

Jaguar F-Pace

Er zijn inmiddels meer dan 100.000 exemplaren van de Jaguar F-Pace gebouwd. Het is daarmee het eerste model van het Britse merk dat dat aantal in zo n korte tijd bereikt. Net als bij meer premiummerken het geval is deze suv het meest verkochte model van Jaguar.

Kia Stonic

De nieuwe kleine Koreaanse suv s Hyundai Kona en Kia Stonic behalen vijf sterren bij EuroNCAP. De Kia moet daarbij wel zijn uitgerust met optionele veiligheidssystemen. Dat deze van belang zijn voor goede resultaten bij deze botsproeven blijkt wel uit het feit dat de standaard Kia zonder Safety Assist slechts drie sterren behaalt.

Top 10 .. auto's op basis van praktijkverbruik