Praktijkverbruik

  • WAT IS UW PRAKTIJKVERBRUIK?
    Wat is het brandstofverbruik van een auto in de praktijk?
    Snel zoeken

Praktijkverbruik

Wat kunt u van het brandstofverbruik van een auto in de praktijk verwachten? Zijn ze in de praktijk wel zo zuinig als op papier? En als dat niet zo is wat betekent dit voor de kosten van een wagenpark?

In samenwerking met TNO is op basis van meerjarig onderzoek een model ontwikkeld waarmee het te verwachten brandstofverbruik en de daarmee samenhangende kostenpost in de praktijk met een hoge mate van betrouwbaarheid kunnen worden bepaald.

De op deze site getoonde praktijkverbruiken voor personenauto’s zijn gemiddelden die gebaseerd zijn op normaal, dagelijks gebruik. De verbruikscijfers zijn beschikbaar voor personenauto’s vanaf modeljaar 2003 waarvan de fabrieksnorm bekend is.

Hulp nodig?

Tankpassen en verbruikscijfers in uw organisatie?

Travelcard is leverancier van tankpassen die door zakelijke rijders worden gebruikt. Wilt u ook verbruikscijfers van uw wagenpark in kaart brengen en daardoor besparingsmogelijkheden inzichtelijk maken? Neem dan contact op om met Travelcard om de mogelijkheden van de Travelcard tankpas voor uw organisatie te bespreken.

Tankpas.nl voor MKB en ZZP

Naast tankpassen voor grootzakelijke klanten zijn er ook tankpassen voor ZZP en MKB beschikbaar onder het label tankpas.nl. Middels het label tankpas.nl wordt voor het segment ZZP en MKB een complete tankpas oplossing geleverd.

@advandermeer Bijgaand een overzichtje van diverse oudere en nieuwe type PHEV's met verbruikscijfers. Beantwoord di… link

@travelcardnl

9/28/2016 4:05:02 PM

RT @BNRautoshow: Luister onze show met de baas van @travelcardnl, NL-er bij @rmsothebys en de Kia Niro terug: link #BNRa…

@travelcardnl

9/10/2016 3:23:03 PM

RT @BNRautoshow: Ruim een kwart van de leaserijders tankt bij een lokaal onbemand tankstation, zegt @travelcardnl. 'Een verdubbeling in 6 j…

@travelcardnl

9/9/2016 4:10:29 PM

Kostenbesparing belangrijkste vraagstuk bij fleetmanagers. Onze tankpas helpt u kosten te besparen. link

@travelcardnl

9/2/2016 9:49:19 AM

Travelcard als partner aanwezig tijdens de #Fleetlounge 8 september. Meer info en registreren als bezoeker via link

@travelcardnl

8/30/2016 10:08:32 AM

Praktijkverbruik
autonieuws

Mercedes Maybach S 600 Pullman Guard

Guard is de benaming die Mercedes-Benz gebruikt voor speciaal uitgevoerde veiligheidsmodellen. Nieuwste versie is de Maybach S 600 Pullman Guard. Daarbij gaat het om bescherming tegen de meest uiteenlopende aanvallen. Hij heeft beschermende structuren, die zelfs aanvallen met granaten kunnen afwenden.

Cadillac CT6

Het topmodel van Cadillac is de CT6 en in tegenstelling tot waar het Amerikaanse premiummerk bekend van was heeft hij geen V8. Hij is voorzien van een drie liter V6-twinturbo benzinemotor en heeft standaard All-Wheel Drive. Ook standaard zijn onder meer Bose Centerpoint Surround Sound System en camerabeelden rondom de auto.

Kia Carens

Voor 2017 voert Kia een aantal wijzigingen door aan de Carens met een nieuwe grille en bumpers. Binnen valt een aantal in carbon-effect en glanzend zwart uitgevoerde onderdelen op. Het nieuwe Eco Pack bij de 1.7 CRDi heeft een start/stop-systeem en banden met lage rolweerstand.

Suzuki Ignis

Suzuki presenteert een origineel gelijnde stadsauto onder de eerder gebruikte naam Ignis, Hij heeft een 1.2 liter benzinemotor met 90 pk met tegen meerprijs smart hybrid-techniek voor een lager verbruik en CO2-uitstoot. Optioneel zijn ook AllGrip vierwielaandrijving en gerobotiseerde versnellingsbak.

Top 10 .. auto's op basis van praktijkverbruik