Praktijkverbruik

  • WAT IS UW PRAKTIJKVERBRUIK?
    Wat is het brandstofverbruik van een auto in de praktijk?
    Snel zoeken

Praktijkverbruik

Wat kunt u van het brandstofverbruik van een auto in de praktijk verwachten? Zijn ze in de praktijk wel zo zuinig als op papier? En als dat niet zo is wat betekent dit voor de kosten van een wagenpark?

In samenwerking met TNO is op basis van meerjarig onderzoek een model ontwikkeld waarmee het te verwachten brandstofverbruik en de daarmee samenhangende kostenpost in de praktijk met een hoge mate van betrouwbaarheid kunnen worden bepaald.

De op deze site getoonde praktijkverbruiken voor personenauto’s zijn gemiddelden die gebaseerd zijn op normaal, dagelijks gebruik. De verbruikscijfers zijn beschikbaar voor personenauto’s vanaf modeljaar 2003 waarvan de fabrieksnorm bekend is.

Hulp nodig?

Tankpassen en verbruikscijfers in uw organisatie?

Travelcard is leverancier van tankpassen die door zakelijke rijders worden gebruikt. Wilt u ook verbruikscijfers van uw wagenpark in kaart brengen en daardoor besparingsmogelijkheden inzichtelijk maken? Neem dan contact op om met Travelcard om de mogelijkheden van de Travelcard tankpas voor uw organisatie te bespreken.

Tankpas.nl voor MKB en ZZP

Naast tankpassen voor grootzakelijke klanten zijn er ook tankpassen voor ZZP en MKB beschikbaar onder het label tankpas.nl. Middels het label tankpas.nl wordt voor het segment ZZP en MKB een complete tankpas oplossing geleverd.

@mvalk Bedankt voor het doorgeven, wij werken aan een oplossing

@travelcardnl

5/24/2017 4:48:39 PM

Medewerker Debiteurenbeheer - Travelcard Nederland link

@travelcardnl

4/24/2017 4:26:19 PM

Inside Sales Team Lead - Travelcard Nederland link

@travelcardnl

4/24/2017 4:25:47 PM

Financial Controller - Travelcard Nederland link

@travelcardnl

4/24/2017 4:24:51 PM

RT @vincente: Langs a2 bij @mistergreen @travelcardnl snellaadstation. Heel handig. Dank! link

@travelcardnl

3/20/2017 9:59:53 AM

Praktijkverbruik
autonieuws

Volkswagen Golf GTI First Decade

Volkswagen presenteert de Golf GTE Variant ImpulsE. De jaarlijkse GTI-meeting aan de Wörthersee in Oostenrijk wordt als vanouds nieuws van Volkswagen geintroduceerd. Daaronder de Golf GTE Variant ImpulsE. Deze heeft plug-in hybride aandrijving en een verbeterd accupakket, waarmee de actieradius is verdubbeld.

Mercedes S-klasse

Mercedes-Benz maakt prijzen bekend van versies van de vernieuwde S-Klasse. De prijzen varieren van 114.793 tot 206.469 euro. In eerste instantie zijn er vier motoren, de benzineuitvoeringen S 560 en S 63 AMG en de diesels S 350 d en S 400 d. Alle zijn uitgerust met 4Matic vierwielaandrijving.

Aston Martin Rapide

Aston Martin is in private handen van onder meer Italiaanse en Koeweitse investeerders. Dat gaat waarschijnlijk veranderen want er zijn plannen om naar de beurs te gaan, aldus ingewijden van persbureau Bloomberg. De waarde van het Britse merk wordt op 3 miljard dollar geschat.

Renault Kangoo ZE

Stoppen om op te laden is in de toekomst niet meer nodig als het aan Renault ligt. Het Franse merken test momenteel een Kangoo ZE met een systeem, waarmee de auto met behulp van inductietechniek in het wegdek wordt opgeladen. Het draadloos oplaadsysteem is in samenwerking met partners ontwikkeld en wordt nu getest om het verder te perfectioneren.

Top 10 .. auto's op basis van praktijkverbruik