Praktijkverbruik

  • WAT IS UW PRAKTIJKVERBRUIK?
    Wat is het brandstofverbruik van een auto in de praktijk?
    Snel zoeken

Praktijkverbruik

Wat kunt u van het brandstofverbruik van een auto in de praktijk verwachten? Zijn ze in de praktijk wel zo zuinig als op papier? En als dat niet zo is wat betekent dit voor de kosten van een wagenpark?

In samenwerking met TNO is op basis van meerjarig onderzoek een model ontwikkeld waarmee het te verwachten brandstofverbruik en de daarmee samenhangende kostenpost in de praktijk met een hoge mate van betrouwbaarheid kunnen worden bepaald.

De op deze site getoonde praktijkverbruiken voor personenauto’s zijn gemiddelden die gebaseerd zijn op normaal, dagelijks gebruik. De verbruikscijfers zijn beschikbaar voor personenauto’s vanaf modeljaar 2003 waarvan de fabrieksnorm bekend is.

Hulp nodig?

Tankpassen en verbruikscijfers in uw organisatie?

Travelcard is leverancier van tankpassen die door zakelijke rijders worden gebruikt. Wilt u ook verbruikscijfers van uw wagenpark in kaart brengen en daardoor besparingsmogelijkheden inzichtelijk maken? Neem dan contact op om met Travelcard om de mogelijkheden van de Travelcard tankpas voor uw organisatie te bespreken.

Tankpas.nl voor MKB en ZZP

Naast tankpassen voor grootzakelijke klanten zijn er ook tankpassen voor ZZP en MKB beschikbaar onder het label tankpas.nl. Middels het label tankpas.nl wordt voor het segment ZZP en MKB een complete tankpas oplossing geleverd.

@mvalk Bedankt voor het doorgeven, wij werken aan een oplossing

@travelcardnl

5/24/2017 4:48:39 PM

Medewerker Debiteurenbeheer - Travelcard Nederland link

@travelcardnl

4/24/2017 4:26:19 PM

Inside Sales Team Lead - Travelcard Nederland link

@travelcardnl

4/24/2017 4:25:47 PM

Financial Controller - Travelcard Nederland link

@travelcardnl

4/24/2017 4:24:51 PM

RT @vincente: Langs a2 bij @mistergreen @travelcardnl snellaadstation. Heel handig. Dank! link

@travelcardnl

3/20/2017 9:59:53 AM

Praktijkverbruik
autonieuws

Opel Insignia GSi

Opel gebruikt al sinds een halve eeuw de letters GSi voor haar sportieve uitvoeringen. De nieuwe Insignia wordt nu leverbaar als GSi en wordt voorzien van een viercilinder tweeliter turbomotor. Hij heeft een vermogen van 260 pk en koppel van 400 Nm. De GSi heeft het instelbaar FlexRide-onderstel met kortere veren en aangepaste dempers.

Mercedes dieselmotoren

In tegenstelling tot Volkswagen blijft Mercedes-Benz volop inzetten op dieselmotoren. Dieselmotoren waren al lang, voordat het bij andere merken gemeengoed was, vast onderdeel van het Mercedes-gamma. Volgens CEO Zetsche zegt ervan overtuigd te zijn dat de dieselmotor toekomst heeft, mede vanwege de geringe CO2-uitstoot.

Volkswagen I.D. Concept

De opkomst van de elektrische auto is onmiskenbaar en dat gaat ten koste van benzine- en dieselmotoren. Volkswagen heeft met name op dat laatste gebied slechte ervaringen en gaat nu volop op de elektrische toer. Het merk brengt vanaf 2019 onder de naam I.D. een hele range, te beginnen met een vijfdeurs hatchback voor prijzen vanaf 20.000 euro.

Jaguar E-Pace

Al snel na introductie van de nieuwe E-Pace geeft jaguar alle prijzen vrij. Hij is leverbaar vanaf 48.300 euro met twee liter dieselmotor met 150 pk en koppel van 380 Nm. Dat is de enige versie die geen vierwielaandrijving heeft. De benzinemotor heeft dezelfde cilinderinhoud en is er met 250 of 300 pk voor prijzen vanaf 61.600 euro.

Top 10 .. auto's op basis van praktijkverbruik