Praktijkverbruik

  • WAT IS UW PRAKTIJKVERBRUIK?
    Wat is het brandstofverbruik van een auto in de praktijk?
    Snel zoeken

Praktijkverbruik

Wat kunt u van het brandstofverbruik van een auto in de praktijk verwachten? Zijn ze in de praktijk wel zo zuinig als op papier? En als dat niet zo is wat betekent dit voor de kosten van een wagenpark?

In samenwerking met TNO is op basis van meerjarig onderzoek een model ontwikkeld waarmee het te verwachten brandstofverbruik en de daarmee samenhangende kostenpost in de praktijk met een hoge mate van betrouwbaarheid kunnen worden bepaald.

De op deze site getoonde praktijkverbruiken voor personenauto’s zijn gemiddelden die gebaseerd zijn op normaal, dagelijks gebruik. De verbruikscijfers zijn beschikbaar voor personenauto’s vanaf modeljaar 2003 waarvan de fabrieksnorm bekend is.

Hulp nodig?

Tankpassen en verbruikscijfers in uw organisatie?

Travelcard is leverancier van tankpassen die door zakelijke rijders worden gebruikt. Wilt u ook verbruikscijfers van uw wagenpark in kaart brengen en daardoor besparingsmogelijkheden inzichtelijk maken? Neem dan contact op om met Travelcard om de mogelijkheden van de Travelcard tankpas voor uw organisatie te bespreken.

Tankpas.nl voor MKB en ZZP

Naast tankpassen voor grootzakelijke klanten zijn er ook tankpassen voor ZZP en MKB beschikbaar onder het label tankpas.nl. Middels het label tankpas.nl wordt voor het segment ZZP en MKB een complete tankpas oplossing geleverd.

@mvalk Bedankt voor het doorgeven, wij werken aan een oplossing

@travelcardnl

5/24/2017 4:48:39 PM

Medewerker Debiteurenbeheer - Travelcard Nederland link

@travelcardnl

4/24/2017 4:26:19 PM

Inside Sales Team Lead - Travelcard Nederland link

@travelcardnl

4/24/2017 4:25:47 PM

Financial Controller - Travelcard Nederland link

@travelcardnl

4/24/2017 4:24:51 PM

RT @vincente: Langs a2 bij @mistergreen @travelcardnl snellaadstation. Heel handig. Dank! link

@travelcardnl

3/20/2017 9:59:53 AM

Praktijkverbruik
autonieuws

Mitsubishi Eclipse Cross

De vanafprijs van de Mitsubishi Eclipse Cross, die in december in de showroom staat, bedraagt 28.990 euro. De cross-over is vooralsnog alleen leverbaar met de nieuwe 1.5 DI-T benzinemotor met een vermogen van 163 pk en koppel van 250 Nm. De Eclipse Cross is tijdelijk leverbaar als First Edition met onder meer een 360 graden-camera en dodehoekdetectie.

Toyota GR HV Sports Concept

Toyota presenteert op de komende autoshow van Tokyo de GR HV Sports Concept. Het is een sportauto met targadak met techniek van de TS050 Hybrid, waarmee Toyota deelnam aan de beroemde 24 Uur van Le Mans. Qua uiterlijk is hij herkenbaar aan de matzwarte lak en aluminium racevelgen.

Mazda op Tokyo motorshow

De autoshow van Tokyo is de plek voor de vele Japanse automerken om hun nieuwe designtaal te laten zien. Op de show presenteert Mazda twee nieuwe concepts zien met zowel lijnen en techniek van toekomstige modellen. Dit jaar wordt onder meer een concept van een compacte hatchback met als primeur een benzinemotor met compressie-ontsteking.

Aston Martin DB11 Volante

Zoals gebruikelijk presenteert Aston Martin de open versie van de DB11 met de naam Volante. Hij heeft een stoffen kap met acht lagen om zo weinig mogelijk geluid te laten binnen dringen. Deze versie heeft natuurlijk dezelfde vier liter V8 met 510 pk al de Coupe. Of en in hoeverre de prestaties minder hoog zijn dan dis van de Coupe is nog niet bekend.

Top 10 .. auto's op basis van praktijkverbruik