Praktijkverbruik

  • WAT IS UW PRAKTIJKVERBRUIK?
    Wat is het brandstofverbruik van een auto in de praktijk?
    Snel zoeken

Praktijkverbruik

Wat kunt u van het brandstofverbruik van een auto in de praktijk verwachten? Zijn ze in de praktijk wel zo zuinig als op papier? En als dat niet zo is wat betekent dit voor de kosten van een wagenpark?

In samenwerking met TNO is op basis van meerjarig onderzoek een model ontwikkeld waarmee het te verwachten brandstofverbruik en de daarmee samenhangende kostenpost in de praktijk met een hoge mate van betrouwbaarheid kunnen worden bepaald.

De op deze site getoonde praktijkverbruiken voor personenauto’s zijn gemiddelden die gebaseerd zijn op normaal, dagelijks gebruik. De verbruikscijfers zijn beschikbaar voor personenauto’s vanaf modeljaar 2003 waarvan de fabrieksnorm bekend is.

Hulp nodig?

Tankpassen en verbruikscijfers in uw organisatie?

Travelcard is leverancier van tankpassen die door zakelijke rijders worden gebruikt. Wilt u ook verbruikscijfers van uw wagenpark in kaart brengen en daardoor besparingsmogelijkheden inzichtelijk maken? Neem dan contact op om met Travelcard om de mogelijkheden van de Travelcard tankpas voor uw organisatie te bespreken.

Tankpas.nl voor MKB en ZZP

Naast tankpassen voor grootzakelijke klanten zijn er ook tankpassen voor ZZP en MKB beschikbaar onder het label tankpas.nl. Middels het label tankpas.nl wordt voor het segment ZZP en MKB een complete tankpas oplossing geleverd.

Wij maken ons op voor een lancering in België en Luxemburg. Neem alvast een kijkje op link

@travelcardnl

2/16/2018 9:37:13 AM

@solarclarity tankt CO2 neutraal met de tankpas van Travelcard. Wij geven 5 maanden lang een fiets weg aan bedrijve… link

@travelcardnl

1/8/2018 10:34:33 AM

RT @TankProNL: Travelcard sleept aanbesteding voor tankpassen politie in de wacht | TankPro.nl #Travelcard #tankstation #tankpas link

@travelcardnl

10/20/2017 2:20:14 PM

@mvalk Bedankt voor het doorgeven, wij werken aan een oplossing

@travelcardnl

5/24/2017 4:48:39 PM

Medewerker Debiteurenbeheer - Travelcard Nederland link

@travelcardnl

4/24/2017 4:26:19 PM

Praktijkverbruik
autonieuws

Lexus UX

Lexus volgt Europese merken met de presentatie van een nieuwe kleine suv. Begin maart wordt hij gepresenteerd op de autoshow van Geneve en nu geeft Lexus een eerste teaser vrij. Ook de naam is bekend en deze luidt UX. Hij krijgt onder meer de hybride-aandrijving van de Toyota C-HR.

Mitsubishi Outlander PHEV

Mitsubishi presenteert de Outlander PHEV met een licht gewijzigd uiterlijk. Belangrijker is het onderhuidse nieuws, want hij heeft een geheel nieuwe aandrijflijn. Deze bestaat uit een 2,4 liter benzinemotor met een grotere batterijcapaciteit. In het interieur vindt men een nieuw instrumentenpaneel en er is gebruik gemaakt van hoogwaardigere materialen.

Opel Combo

De kleine bedrijfsauto van Opel is de Combo, die in personen-uitvoering Life heet. De nu gepresenteerde nieuwe versie is leverbaar in twee lengtes met vijf respectievelijk zeven zitplaatsen. Dit nieuws lijkt op de net verschenen Citroen Berlingo en dat is geen toeval. Opel maakt nu deel uit van het zelfde autoconcern en de Combo is op wat specifieke Opel-kenmerken gelijk aan de Berlingo.

Renault Zoe

De Renault Zoe wordt leverbaar met een vernieuwde elektromotor. Hij heeft een iets hoger vermogen van 109 pk, Daarmee heeft hij een betere acceleratie. Er zijn ook nieuwe opties, waaronder Android Auto bij het infomediasysteem.

Top 10 .. auto's op basis van praktijkverbruik