Praktijkverbruik

  • WAT IS UW PRAKTIJKVERBRUIK?
    Wat is het brandstofverbruik van een auto in de praktijk?
    Snel zoeken

Praktijkverbruik

Wat kunt u van het brandstofverbruik van een auto in de praktijk verwachten? Zijn ze in de praktijk wel zo zuinig als op papier? En als dat niet zo is wat betekent dit voor de kosten van een wagenpark?

In samenwerking met TNO is op basis van meerjarig onderzoek een model ontwikkeld waarmee het te verwachten brandstofverbruik en de daarmee samenhangende kostenpost in de praktijk met een hoge mate van betrouwbaarheid kunnen worden bepaald.

De op deze site getoonde praktijkverbruiken voor personenauto’s zijn gemiddelden die gebaseerd zijn op normaal, dagelijks gebruik. De verbruikscijfers zijn beschikbaar voor personenauto’s vanaf modeljaar 2003 waarvan de fabrieksnorm bekend is.

Hulp nodig?

Tankpassen en verbruikscijfers in uw organisatie?

Travelcard is leverancier van tankpassen die door zakelijke rijders worden gebruikt. Wilt u ook verbruikscijfers van uw wagenpark in kaart brengen en daardoor besparingsmogelijkheden inzichtelijk maken? Neem dan contact op om met Travelcard om de mogelijkheden van de Travelcard tankpas voor uw organisatie te bespreken.

Tankpas.nl voor MKB en ZZP

Naast tankpassen voor grootzakelijke klanten zijn er ook tankpassen voor ZZP en MKB beschikbaar onder het label tankpas.nl. Middels het label tankpas.nl wordt voor het segment ZZP en MKB een complete tankpas oplossing geleverd.

Praktijkverbruik
autonieuws

Audi A1 sportback

De prijzen van de nieuwe Audi A1 Sportback starten bij 25.995 euro. De naam Sportback bij Audi maakt duidelijk dat het om een vijfdeurs hatchback gaat. Net als bij zustermodel Polo is er geen driedeurs versie meer beschikbaar. De A1 is bij introductie leverbaar met een 1.0 TFSI driecilinder benzinemotor.

Volkswagen I.D. Buzz

Volkswagen presenteert een aantal elektrisch bestelwagens waaronder de I.D. Buzz. Dat is een concept voor een verre toekomst met het uiterlijk dat verwijst naar dat van de beroemde T1 spijlbus. De concept Crafter HyMotion is echter bijna productierijp. Bijzonder is dat deze elektrische auto zijn elektricititeit opwekt uit waterstof en zuurstof.

Toyota Camry

Toyota bevestigt de terugkomst van een sedan met de naam Camry. Toyota bevestigt de terugkomst van een sedan met de naam Camry. In het verleden leverde Toyota al een Camry, maar deze werd door gebrek aan belangstelling van de markt gehaald. De nieuwste oplage van de Camry wordt uitsluitend leverbaar als hybride met een 2,5 liter benzinemotor.

BMW Z4

De BMW Z4 heeft in alle versies standaard de achttraps Steptronic Sport-automaat. In het interieur vindt men de nieuwste generatie infotainment. De veiligheid wordt gediend met de head-up display en de laatste rij-assistentiesystemen.

Top 10 .. auto's op basis van praktijkverbruik