Praktijkverbruik

  • WAT IS UW PRAKTIJKVERBRUIK?
    Wat is het brandstofverbruik van een auto in de praktijk?
    Snel zoeken

Praktijkverbruik

Wat kunt u van het brandstofverbruik van een auto in de praktijk verwachten? Zijn ze in de praktijk wel zo zuinig als op papier? En als dat niet zo is wat betekent dit voor de kosten van een wagenpark?

In samenwerking met TNO is op basis van meerjarig onderzoek een model ontwikkeld waarmee het te verwachten brandstofverbruik en de daarmee samenhangende kostenpost in de praktijk met een hoge mate van betrouwbaarheid kunnen worden bepaald.

De op deze site getoonde praktijkverbruiken voor personenauto’s zijn gemiddelden die gebaseerd zijn op normaal, dagelijks gebruik. De verbruikscijfers zijn beschikbaar voor personenauto’s vanaf modeljaar 2003 waarvan de fabrieksnorm bekend is.

Hulp nodig?

Tankpassen en verbruikscijfers in uw organisatie?

Travelcard is leverancier van tankpassen die door zakelijke rijders worden gebruikt. Wilt u ook verbruikscijfers van uw wagenpark in kaart brengen en daardoor besparingsmogelijkheden inzichtelijk maken? Neem dan contact op om met Travelcard om de mogelijkheden van de Travelcard tankpas voor uw organisatie te bespreken.

Tankpas.nl voor MKB en ZZP

Naast tankpassen voor grootzakelijke klanten zijn er ook tankpassen voor ZZP en MKB beschikbaar onder het label tankpas.nl. Middels het label tankpas.nl wordt voor het segment ZZP en MKB een complete tankpas oplossing geleverd.

Hoeveel kunt u nog besparen op uw brandstofkosten? #tanken #brandstof #besparing link

@travelcardnl

11/8/2016 2:30:38 PM

Nu ook auto onderhoud afrekenen met de tankpas, bij meer dan 100 Vakgarage Professional vestigingen link

@travelcardnl

10/13/2016 11:31:37 AM

@advandermeer Bijgaand een overzichtje van diverse oudere en nieuwe type PHEV's met verbruikscijfers. Beantwoord di… link

@travelcardnl

9/28/2016 4:05:02 PM

RT @BNRautoshow: Luister onze show met de baas van @travelcardnl, NL-er bij @rmsothebys en de Kia Niro terug: link #BNRa…

@travelcardnl

9/10/2016 3:23:03 PM

RT @BNRautoshow: Ruim een kwart van de leaserijders tankt bij een lokaal onbemand tankstation, zegt @travelcardnl. 'Een verdubbeling in 6 j…

@travelcardnl

9/9/2016 4:10:29 PM

Praktijkverbruik
autonieuws

Donkervoort D8 GTO RS

Naast de massafabricage van auto s in Born worden in Nederland ook op kleine schaal sportauto s gebouwd. De grootste producent is Donkervoort dat auto s maakt die altijd geinspireerd zijn op de Lotus Seven. De laatste ontwikkeling is de D8 GTO RS met een verbeterde versie van de Audi 2.5 TFSI-benzinemotor met een vermogen van 380 pk.

Audi TT coupe

Audi biedt volgend jaar de combinatie dieselmotor met Quattro-vierwielaandrijving aan in de TT. Hij heeft de benaming 2.0 TDI Quattro en een vermogen van 184 pk. De acceleratie van 0 tot 100 km/h neemt 6,7 seconden in beslag.

McLaren 540C coupe

McLarens staan nog niet op elke straathoek, maar het is wel uitgegroeid tot een belangrijk premiummerk. In korte tijd is het een belangrijke speler geworden in het meest exclusieve segment. McLaren breidt daarom de garantie uit tot naar keuze maximaal 12 jaar zonder kilometerbeperking.

Opel Insignia Grand Sport

Opel heeft de nieuwe Insignia Grand Sport een zeer fraaie belijning meegegeven. Dat dankt hij onder meer aan de 3 centimeter lagere daklijn bij gelijk gebleven lengte vergeleken met zijn voorganger. Door zijn bijna een decimeter grotere wielbasis is de binnenruimte vooral voor de achterpassagiers gegroeid..

Top 10 .. auto's op basis van praktijkverbruik