Praktijkverbruik

  • WAT IS UW PRAKTIJKVERBRUIK?
    Wat is het brandstofverbruik van een auto in de praktijk?
    Snel zoeken

Praktijkverbruik

Wat kunt u van het brandstofverbruik van een auto in de praktijk verwachten? Zijn ze in de praktijk wel zo zuinig als op papier? En als dat niet zo is wat betekent dit voor de kosten van een wagenpark?

In samenwerking met TNO is op basis van meerjarig onderzoek een model ontwikkeld waarmee het te verwachten brandstofverbruik en de daarmee samenhangende kostenpost in de praktijk met een hoge mate van betrouwbaarheid kunnen worden bepaald.

De op deze site getoonde praktijkverbruiken voor personenauto’s zijn gemiddelden die gebaseerd zijn op normaal, dagelijks gebruik. De verbruikscijfers zijn beschikbaar voor personenauto’s vanaf modeljaar 2003 waarvan de fabrieksnorm bekend is.

Hulp nodig?

Tankpassen en verbruikscijfers in uw organisatie?

Travelcard is leverancier van tankpassen die door zakelijke rijders worden gebruikt. Wilt u ook verbruikscijfers van uw wagenpark in kaart brengen en daardoor besparingsmogelijkheden inzichtelijk maken? Neem dan contact op om met Travelcard om de mogelijkheden van de Travelcard tankpas voor uw organisatie te bespreken.

Tankpas.nl voor MKB en ZZP

Naast tankpassen voor grootzakelijke klanten zijn er ook tankpassen voor ZZP en MKB beschikbaar onder het label tankpas.nl. Middels het label tankpas.nl wordt voor het segment ZZP en MKB een complete tankpas oplossing geleverd.

@solarclarity tankt CO2 neutraal met de tankpas van Travelcard. Wij geven 5 maanden lang een fiets weg aan bedrijve… link

@travelcardnl

1/8/2018 10:34:33 AM

RT @TankProNL: Travelcard sleept aanbesteding voor tankpassen politie in de wacht | TankPro.nl #Travelcard #tankstation #tankpas link

@travelcardnl

10/20/2017 2:20:14 PM

@mvalk Bedankt voor het doorgeven, wij werken aan een oplossing

@travelcardnl

5/24/2017 4:48:39 PM

Medewerker Debiteurenbeheer - Travelcard Nederland link

@travelcardnl

4/24/2017 4:26:19 PM

Inside Sales Team Lead - Travelcard Nederland link

@travelcardnl

4/24/2017 4:25:47 PM

Praktijkverbruik
autonieuws

Ford Electric

Ford presenteerde bij de introductie van de huidige Focus de versie Electric. Deze had een moderner front, dat later op alle Focussen verscheen. Er komen n de komende vijf jaar zestien elektrische modellen van het Amerikaanse merk. Ook wordt volop geinvesteerd in de ontwikkeling van hybride modellen.

Kia Forte

Kia presenteert op de autoshow van Detroit de Forte, de sedanversie van de nieuwe C eed. Die laatste zal qua uiterlijk op de Forte zijn gebaseerd. Dat is een hatchback of stationcar, die in deze klasse in Europa veel populairder zijn dan sedans. De Cee d krijgt de techniek van de Forte, waaronder een dodehoeksensor en noodremsysteem.

Nissan Xmotion Concept

Nissan laat met de Xmotion Concept zien hoe haar toekomstige suv s er uit gaan zien. Hij heeft een gedurfd uiterlijk dat speciaal op de Amerikaanse consument is gericht, Voor Europa zal het design waarschijnlijk worden aangepast. De concept heeft ongeveer de maten van de huidige X-Trail.

Mercedes G-klasse

De liefhebber van de Mercedes-Benz G-Klasse wordt niet teleurgesteld. De totaal nieuwe auto, die net op de Detroit autoshow is gepresenteerd, lijkt sprekend op de oude. Onderhuids is alles anders en ook het koetswerk is groter. Het oorspronkelijke model stamt uit 1979 en toen waren de auto s een stuk smaller dan tegenwoordig. Daarom is de auto 12 centimeter breder.

Top 10 .. auto's op basis van praktijkverbruik